Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd.
Thuis

Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu

Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Tongxin
Aantal werknemers : 10~100
Jaarlijkse omzet : 10-500000
Opgericht Jaar : 1997
Export pct : 90% - 100%

    De Machinesco. Ltd werd van Xinxiangtongxin opgericht in het trillende schermmateriaal van 1996, hoofdzakelijk van het ontwerp en van de vervaardiging, die materiaal, heftoestel, mengt materiaal, het materiaal van de stofverwijdering en andere soorten poedermateriaal vervoeren.

    Na meer dan 20 jaar ontwikkelings met de steun van overheden op alle niveaus, hebben wij 2 hogere ingenieurs en verscheidene midden of ondergeschikte ingenieurs met onafhankelijke ontwerp en ontwikkelingsmogelijkheden. De Machines van Xinxiangtongxin hebben installatie behandelen een gebied van meer dan 2000 vierkante meters en de bureaubouw behandelt een gebied van 800 vierkante meters met 50 jaar eigendomsrechten op legde vaste fundamenten voor de stabiele dienst op lange termijn.

China Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

    De Machines van Xinxiangtongxin hebben een verscheidenheid van CNC machinaal bewerkend materiaal, zoals machinaal bewerkend centrum, CNC draaibank, CNC de machine van de brugboring, CNC lassenmachine, CNC lasersnijmachine, CNC buigende machine, CNC plaat scherende machine, grote golf machine vouwen, metaal het opleveren machine, enz. die, hebben wij nu automatische productie van blanking, lassen, het machinaal bewerken en ander processen door met een groot aantal hulpmiddelen samen te werken en vormen om een geautomatiseerde productielijn te vormen bereikt, en geëngageerd aan geleidelijk aan het realiseren van gegevensinterconnectie en onbemande intelligente productie geweest. Het gebruik van automatiseringsmateriaal heeft zeer de productieefficiency, verbeterd en de kosten van één enkele machine, zodat de Machines van Xinxiang Tongxin in het gebouw van kwaliteitsborging tot de algemene klanten gedrukt.

China Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

China Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

China Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

    De ontwerpers van de Machines van Xinxiang Tongxin zijn geëngageerd om aan de onderscheiden behoeften van verschillende gebruikers te voldoen, verlenen wij de aangepaste ontwerpdiensten, verbeteren productaanpassingsvermogen, optimaliseren de kostenprestaties van het diepe begrip van het product het werk principe en het gebruikersproces. Tegelijkertijd, zijn de Machines van Xinxiang Tongxin uitgerust met een groot aantal van het testen en experimenteel materiaal voor de test van de productlevering om de de productconsistentie en stabiliteit te verzekeren en high-precision producten te verstrekken aan gebruikers.

    Momenteel, zijn de Machines van Xinxiang Tongxin uitgevoerd naar 46 landen op 5 continenten, met inbegrip van Noord-Amerika, Europa, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, West-Azië, Midden-Oosten en Afrika en wij hebben meer dan 13.000 actieve gebruikers in China. De belangrijkste gebruikers omvatten internationale beroemde ondernemingen en de gevorderde wetenschappelijke onderzoeksinstellingen, het meest representatief zijn etc. Air China, CICC, Metallurgisch de Groep van China Bedrijf, CNPC, Sinopec, Charoen, Pokphand, Chinese Academie van Wetenschappen, de Nationale Medische Overheidsinstelling van China.

China Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

    Het principe van de Machines van Xinxiang Tongxin is: „met buitengewone technologie de behoeften van gebruikers diep om te begrijpen, blijf de kwaliteit verbeteren, een volledige lijn van aanpassing verstrekken. Met hoogte - kwaliteit, de prima dienst om de verplichting aan klanten“ te vervullen. Al personeel van ons bedrijf is geëngageerd aan het verstrekken van hoogte - de kwaliteitsdienst voor klanten.

China Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 8

    In 2016, werden de Machines van Xinxiang Tongxin met succes vermeld op de nieuwe vierde raad.

China Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 9

Contactgegevens
Xinxiang Tongxin Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Wang

Tel.: +86-13937348704

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)